Voor vertalingen Nederlands – Engels en andersom

Kiko Translations is in 2006 door Kirsten van Hasselt opgericht. Het kleine bureau verzorgt vertalingen voor bedrijven, overheden en particulieren. Wij zijn gespecialiseerd in vertalingen naar en uit het Brits of Amerikaans Engels. Ook verrichten wij redactionele werkzaamheden, zoals het schrijven van teksten, het proeflezen van scripties en het redigeren van kopij voor vakbladen. Onze werkwijze kenmerkt zich door snelheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Vertalingen zijn vaak op korte termijn nodig. Wij stellen alles in het werk om uw vertaalde tekst zo snel mogelijk te leveren, het liefst via e-mail. Indien noodzakelijk kunnen wij dat vaak nog dezelfde dag doen.
Wij staan garant voor een zorgvuldige vertaling van al uw teksten, groot en klein, in de stijl die u wenst. Of het nu gaat om literatuur, boeken, brochures, websites, verkoopdocumentatie, persberichten, offertes, mailings, diploma’s of handleidingen.

Kiko Translations heeft onder meer voor de volgende opdrachtgevers gewerkt: Erasmus Medisch Centrum, AMREF Flying Doctors Nederland, Koninklijke Bibliotheek, Sense Sourcing Management BV, Geomares Publishing, Stichting Mijn Kind Online, Surplus BV, Adequaat Taalwerk, A+ Translations en Tosca Menten, schrijfster van kinderboeken.

Gewaarmerkte vertalingen door beëdigde vertalers zijn op aanvraag mogelijk.